Ganesha Teens Yoga

Ganesha Teens Yoga

Spirituality for kids & teens

Λόγο των μέτρων του COVID -19 το πρόγραμμα προσωρινά αναστέλλεται. 

Ιδανική για εφήβους 10 – 16 ετών

Σε αυτό το πρόγραμμα μαθαίνουμε τους έφηβους να χρησιμοποιούνε τη Γιόγκα σαν ένα εργαλείο διαχείρισης στην απαιτητική αυτή φάση της ζωής τους. Πέρα από τα απαιτητικά διαγωνίσματα και το ανταγωνιστικό σχολικό περιβάλλον, οι έφηβοι αντιμετωπίζουν αμέτρητες προκλήσεις. Το σώμα και η εικόνα τους συνεχώς αλλάζει, το ενδοκρινικό σύστημα ωριμάζει επηρεάζοντας τη σταθερότητα της ψυχολογίας, το πρόγραμμα της καθημερινότητας είναι απαιτητικό, δέχονται πιέσεις για να προσαρμοστούν και να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους. Η ανάπτυξη των social media “δένει” τον ευαίσθητο ψυχισμό τους σε ιδανικές εικόνες και προγραμματισμούς.

Η γιόγκα έρχεται να δώσει χώρο…..χώρο στις σκέψεις, στην αναπνοή, στο συναίσθημα, στο σώμα, με σεβασμό και αγάπη για ότι τους συμβαίνει. Με τη βοήθεια των άσανα το σώμα γίνεται δυνατό, σταθερό και ευλύγιστο ενώ αποφορτίζονται οι εντάσεις και τα συναισθήματα της ημέρας, μαθαίνουμε να παρατηρούμε την αναπνοή και αν θέλουμε να την διατηρούμε αργή και ρυθμική για χαλάρωση και συγκέντρωση μέσα από την πραναγιάμα (τεχνικές αναπνοών), παρατηρούμε τι συμβαίνει πίσω από τα κλειστά μας μάτια μέσω της χαλάρωσης και τον διαλογισμό, εξερευνούμε και καταλαβαίνουμε την συμπεριφορά μας προς τους άλλους, τη φροντίδα και εσωτερική πειθαρχία του εαυτού μας μέσω των πρακτικών των γιάμας-νιγιάμας της γιόγκα.

Ανακαλύπτουμε την ξεχωριστή δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του καλλιεργώντας την επίγνωση, την ισορροπία και την αυτοπεποίθηση.

Μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες αυτής της ηλικίας χωρίς κριτική και παρέμβαση αλλά με την ενεργητική ακρόαση και την αναπτύξη της επίγνωσης. Αφήνουμε το δυναμικό τους να εκφρασθεί και να εκδηλωθεί με τον χορό και το τραγούδι. Μέσα απο τις πρακτικές της Γιόγκα, οι έφηβοι ανακαλύπτουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους, έρχονται σε επαφή με τη δική τους εσωτερική φωνή, βρίσκουν τη δική τους χαρά και τα δικά τους όνειρα.

  Πόσο καιρό ασκείστε στη γιόγκα; (έτη)

  Τακτικότητα άσκησης (φορές/μήνα)

  Είδος γιόγκα με το οποίο έχετε εμπειρία.

  Ποιοι είναι οι στόχοι σας με τη συμμετοχή σας σε αυτά τα μαθήματα;

  Έχετε κάποιες ιδιαίτερες ανησυχίες για τη συμμετοχή σας σε αυτά τα μαθήματα;

  Έχετε Προηγούμενη εμπειρία στη Γιόγκα;

  Περιγράψτε την νόσο, πάθηση ή τον τραυματισμό σας.

  Ημερομηνία Διάγνωσης

  Εάν νιώθετε πόνο ορίστε την ένταση του

  Περιγράψτε τυχόν παρενέργειες, συμπτώματα, ή περιορισμούς που αντιμετωπίζετε.

  Έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας;

  Ημερομηνία τελευταίας χημειοθεραπείας

  Πόσες χημειοθεραπείες απομένουν;

  Ημερομηνία τελευταίας ακτινοθεραπίας

  Πόσες ακτινοθεραπείες απομένουν;

  Περιγράψτε τυχόν παρενέργειες, συμπτώματα, ή περιορισμούς που αντιμετωπίζετε.

  Έχετε ή είχατε νεοπλασία κάποιας μορφής;

  Ονοματεπώνυμο

  Email

  Τηλέφωνο

  Διεύθυνση

  Ημερομηνία Γέννησης

  Παρακαλούμε ελέγξτε τα παραπάνω πεδία.

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας

  Επιθυμητή ημερομηνία επικοινωνίας

  ΟΡΟΙ: Ειμαι υπεύθυνος/η για τη φροντίδα της υγείας μου σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, και το Nada Yoga Place ή ο εισηγητής δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε σχέση με αυτήν. Επίσης, είμαι υπεύθυνος/η για τις πρακτικές μου καθώς και την προσαρμογή ή διακοπή οποιασδήποτε πρακτικής που δεν μου αρμόζει και την ενημέρωση του εισηγητή σε συνεχή βάση για θέματα που αφορούν την υγεία μου.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Εξασφαλίζουμε για εσάς Πλήρη Διαφάνεια Προσωπικών Δεδομένων ενημερώνοντας σας ότι στην Βάση Δεδομένων μας διαχειριζόμαστε κυρίως Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις Email - Στοιχεία Επικοινωνίας, Στοιχεία Υγείας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για δική σας ενημέρωση και δεν έγκειται ενδεχόμενο Προώθησης σε Τρίτους Xωρίς την Έγκριση σας.

  Συμφωνώ με τους όρους

  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  [recaptcha]

  Ερωτηματολόγιο
  Υγείας
  Nada Yoga

  Συγχαρητήρια!

  Λάβαμε τις απαντήσεις σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  NAMASTĒ Nada Yoga

  Nada Yoga

  Copyright © 2021 Nada Yoga

  Design:the luminous pil | Development:Neundex