Ganesha Kids Yoga

Ganesha Kids Yoga

Spirituality for kids & teens

Λόγο των μέτρων του COVID -19 το πρόγραμμα προσωρινά αναστέλλεται. 

Ιδανική για παιδιά 6-10 ετών

Η Kids yoga για παιδιά, είναι ένα ολιστικό σύστημα εκπαίδευσης που συμβάλλει στη διαμόρφωση μια ισορροπημένης και ολοκληρωμένης παιδικής προσωπικότητας. Καθώς αναπτύσσει τη σωματική επίγνωση, τη συναισθηματική σταθερότητα και τις διανοητικές και δημιουργικές ικανότητες, το σύστημα της γιόγκα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα παιδιά.

Στις μέρες μας, η ζωή ενός παιδιού μοιράζεται στα δυο: από τη μια μεριά έχουμε την άσκηση των μελών του σώματος μέσω του αθλητισμού και από την άλλη την άσκηση του νου μέσω του διαβάσματος. Η ζωή του παιδιού χρειάζεται να είναι ένα ενιαίο σύνολο, ιδιαίτερα σε αυτή τη νεαρή ηλικία, όταν το παιδί χτίζει την προσωπικότητα του. Η yoga φροντίζει το παιδί στην ολότητα του.

Στο Nada Yoga place δίνουμε χώρο στα παιδιά να εκφράσουν με ελευθερία τα συναισθήματα τους, τις σκέψεις τους, να εκδηλώσουν την ζωτικότητα τους, την παιδικότητα τους, να έρθουν πιο κοντά στον αληθινό τους εαυτό. Μέσα από την yoga χρησιμοποιούμε πολλά «μαγικά εργαλεία» με το πιο ευφάνταστο τρόπο για να το βοηθήσουμε αυτό.

Κάνουμε ταξίδια σε όλα τα μέρη του κόσμου και μιμούμαστε στάσεις βοηθώντας το σώμα μας να αποφορτίσει την ένταση και τα συναισθήματα της ημέρας μέσα από τις άσανα, μαθαίνουμε να παρατηρούμε την αναπνοή και αν θέλουμε να την διατηρούμε αργή και ρυθμική για χαλάρωση και συγκέντρωση μέσα από την πραναγιάμα (τεχνικές αναπνοών), παρατηρούμε τι συμβαίνει πίσω από τα κλειστά μας μάτια μέσω της χαλάρωσης και του διαλογισμού, εξερευνούμε και καταλαβαίνουμε την συμπεριφορά μας προς τους άλλους και τη φροντίδα και εσωτερική πειθαρχία του εαυτού μας μέσω των πρακτικών τωμ γιάμας-νιγιάμας της γιόγκα.

Ανακαλύπτουμε την ξεχωριστή δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του καλλιεργώντας την επίγνωση, την ισορροπία και την αυτοπεποίθηση, μαθαίνουμε τη δύναμη της φωνής μας και τη χαρά του τραγουδιού μέσα από τα κίρταν και τα μάντρα, ξυπνάμε την καλλιτεχνική μας φύση φτιάχνοντας όμορφα μάνταλα…και όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι, την ελευθερία και τη δημιουργικότητα μας.

Ελάτε…το ταξίδι αρχίζει!

  Πόσο καιρό ασκείστε στη γιόγκα; (έτη)

  Τακτικότητα άσκησης (φορές/μήνα)

  Είδος γιόγκα με το οποίο έχετε εμπειρία.

  Ποιοι είναι οι στόχοι σας με τη συμμετοχή σας σε αυτά τα μαθήματα;

  Έχετε κάποιες ιδιαίτερες ανησυχίες για τη συμμετοχή σας σε αυτά τα μαθήματα;

  Έχετε Προηγούμενη εμπειρία στη Γιόγκα;

  Περιγράψτε την νόσο, πάθηση ή τον τραυματισμό σας.

  Ημερομηνία Διάγνωσης

  Εάν νιώθετε πόνο ορίστε την ένταση του

  Περιγράψτε τυχόν παρενέργειες, συμπτώματα, ή περιορισμούς που αντιμετωπίζετε.

  Έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας;

  Ημερομηνία τελευταίας χημειοθεραπείας

  Πόσες χημειοθεραπείες απομένουν;

  Ημερομηνία τελευταίας ακτινοθεραπίας

  Πόσες ακτινοθεραπείες απομένουν;

  Περιγράψτε τυχόν παρενέργειες, συμπτώματα, ή περιορισμούς που αντιμετωπίζετε.

  Έχετε ή είχατε νεοπλασία κάποιας μορφής;

  Ονοματεπώνυμο

  Email

  Τηλέφωνο

  Διεύθυνση

  Ημερομηνία Γέννησης

  Παρακαλούμε ελέγξτε τα παραπάνω πεδία.

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας

  Επιθυμητή ημερομηνία επικοινωνίας

  ΟΡΟΙ: Ειμαι υπεύθυνος/η για τη φροντίδα της υγείας μου σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, και το Nada Yoga Place ή ο εισηγητής δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε σχέση με αυτήν. Επίσης, είμαι υπεύθυνος/η για τις πρακτικές μου καθώς και την προσαρμογή ή διακοπή οποιασδήποτε πρακτικής που δεν μου αρμόζει και την ενημέρωση του εισηγητή σε συνεχή βάση για θέματα που αφορούν την υγεία μου.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Εξασφαλίζουμε για εσάς Πλήρη Διαφάνεια Προσωπικών Δεδομένων ενημερώνοντας σας ότι στην Βάση Δεδομένων μας διαχειριζόμαστε κυρίως Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις Email - Στοιχεία Επικοινωνίας, Στοιχεία Υγείας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για δική σας ενημέρωση και δεν έγκειται ενδεχόμενο Προώθησης σε Τρίτους Xωρίς την Έγκριση σας.

  Συμφωνώ με τους όρους

  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  [recaptcha]

  Ερωτηματολόγιο
  Υγείας
  Nada Yoga

  Συγχαρητήρια!

  Λάβαμε τις απαντήσεις σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  NAMASTĒ Nada Yoga

  Nada Yoga

  Copyright © 2022 Nada Yoga

  Design:the luminous pil | Development:Neundex