Nada Yoga place

Μας ένωσε η αγάπη μας για τη Γιόγκα σε μια πορεία ζωής αφιερωμένη στην προσωπική βελτίωση, αλλά και στην προσφορά.

Ο Μιχάλης Mahatman διαθέτει την επιμονή και το μεράκι της σύνδεσης των επιστημονικών ευρημάτων με τις αρχαίες πρακτικές της γιόγκα, αποδεικνύοντας και με τη λογική διεργασία του δυτικού νου αυτά που οι αρχαίες φιλοσοφίες διδάσκουν. Η θεραπεία, οι κλινικές εφαρμογές της θεραπευτικής γιόγκα, η διαλογιστική προσέγγιση της έκφρασης συναισθημάτων μέσω της nada yoga, του ήχου και των μελωδιών και δονήσεων των mantra είναι αυτά που έχει να προσφέρει.

Η Μαρία Satyam διακρίνεται για την ευαισθησία, την αγάπη και την προσφορά που τώρα και μέσω των δύο μικρών παιδιών της, διοχετεύεται έμπρακτα σε πρακτικές και εργαλεία της γιόγκα, που καλλιεργούν ποιότητες και ικανότητες ενσυναίσθησης στα παιδιά και τους εφήβους.

SELF REGULATION

Nada Yoga Place

ο δικός σας χώρος...

Το Nada Yoga place προσφέρει έναν άνετο και ιδιαίτερα φροντισμένο ενεργειακά χώρο, όπου οι ασκούμενοι μπορούν να απολαύσουν ηρεμία και επίγνωση.

Healing

Χωροθετημένος κατάλληλα με μελέτη Feng Shui, και ενεργοποιημένος με τις δονήσεις των θεραπευτικών μάντρα, αποτελεί ένα καταφύγιο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και ένα χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην πνευματική ανάπτυξη, στην εκπαίδευση και στη θεραπεία.

Space

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με yoga mats, κουβέρτες, μαξιλάρια και κάθε απαραίτητο βοήθημα για τις πρακτικές.

Αγίου Πολυκάρπου 1
Νέα Σμύρνη

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για τους ασκούμενους, ώστε να διασφαλίζεται η απαραίτητη αρμονία και η απρόσκοπτη αυτοσυγκέντρωση, και για το λόγο αυτό πληροφορίες δίνονται μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικώς. Το Nada Yoga place βρίσκεται στην οδό Αγίου Πολυκάρπου 1, στην Νέα Σμύρνη, εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση τραμ “Αιγαίου”.

οι Εκπαιδευτές

Η οικογένεια μας και το Νada Yoga Place θεμελιώθηκαν πάνω στις διαφορετικές ποιότητες και τα ενδιαφέροντά μας, όσο και στο κοινό μας όραμα.

Μιχάλης

Mahatman Ευαγγελίδης

Ο Μιχάλης Ευαγγελίδης – Mahatman προερχόμενος από τον ακαδημαϊκό επιστημονικό χώρο με BSc Φυσιοθεραπείας και BSc, MSc ως Βιοχημικός Μηχανικός, ασκείται στη γιόγκα από το 2003 και την πρώτη εκπαίδευση πάνω στη γιόγκα την έλαβε στο σύστημα της Σατυανάντα Γιόγκα στο Άσραμ Παιανίας (360 ώρες). Συνέχισε τις σπουδές στην Αυστραλία στο Academy of Yoga Science (πρώην Ακαδημία Σατυανάντα Γιόγκα Αυστραλίας) αποκτώντας το Diploma of Satyananda Yoga Training Level 2, διάρκειας 1500 ωρών.

Η επιστημονική του κατάρτιση περιλαμβάνει δίπλωμα φυσιοθεραπείας BSc από το Coventry University με εξειδίκευση στην οστεοπρακτική και χειροπρακτική Ackerman. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε σε Yoga Therapy με τον Acharya Harilaji στην Γερμανία – Yoga Vidya, διάρκειας 763 ωρών, Ayurveda Marma abhyanga Training με τον Anantharavi Thillainathan. Είναι πιστοποιημένος “Certified Yoga Therapist” από τον Διεθνή Οργανισμό -International Association of Yoga Therapist (IAYT).

Εφαρμόζει πρακτικά την προσέγγιση της κλινικής θεραπευτικής γιόγκα για την διαχείριση παθήσεων και ασχολείται τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο με άτομα με χρόνιες και επίπονες παθήσεις όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, κυστική ίνωση, νεοπλασία, καρδιοαναπνευστικά, ρευματοειδή αρθρίτιδα κ.α. Ασχολείται σε ερευνητικό επίπεδο με τη θεραπευτική επίδραση των πρακτικών της γιόγκα στην ανθρώπινη φυσιολογία. Έχει πραγματοποιήσει κλινικές μελέτες, παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις σε πανεπιστήμια με θέμα τη διαχείριση του χρόνιου πόνου.

Είναι πιστοποιημένος Heart Math Mentor από το HeartMath Institute (HMI), σε επιστημονικά αποδεδειγμένες πρακτικές για την ανάπτυξη της διαισθητικής ευφυΐας Heartfullness & intuitive intelligence.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την διδασκαλία, οργανώνει και διευθύνει προγράμματα ανώτερης εκπαίδευσης δασκάλων θεραπευτικής γιόγκα, επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και βιωματικά εργαστήρια με θέμα Γιόγκα και Υγεία. Από το 2010 διευθύνει μαζί με τη σύντροφό του Μαρία – Satyam το Nada Yoga place, στην Νέα Σμύρνη.

Το 2010 μαζί με τον Στέλιο Καρπαθάκη – Anandajyoti σχημάτισαν τους Bhakti Age Kirtan, ένα γιογκικό συγκρότημα, με σκοπό να μεταδώσουν την αγάπη τους για το kirtan και την nada yoga αλλά και την θεραπευτική τους επίδραση εστιάζοντας στο συναίσθημα, την μελωδία και στις δονήσεις των μάντρας. To 2015 δημιουργεί, παρέα με άλλους συνοδοιπόρους, το yogaradio.gr – διαδικτυακό ραδιοσταθμό με στόχο την εδραίωση του Kirtan και του διαλογισμού στην καθημερινότητα μας.

Without sadhana nothing is obtainable in spiritual life

Swami Niranjanananda Saraswati, Kalpa Taru, © used with permission

studies

E-RYT 500, C-IAYT

BSc Physiotherapy - Coventry University. UK

Master in Chiropractic - Ackermann College

Yogic Studies Diploma, UK - 600 hrs

Certified Yoga Therapist by IAYT

Accredited Yoga Teacher A33859 - Australia

Yoga Therapy Training Cert., Germany - 763 hrs

Yogic Studies Diploma, UK - 600 hrs

Yin Yoga Teacher Training, Greece - 50 hrs

Rainbow Kids Yoga Training, Greece - 25 hrs

Diploma of Satyananda Yoga Training Level 2, Australia - 1500 hrs

Instructor training in Satyananda Yoga system Level 1, Greece -365 hrs

Ayurveda Marma abhyanga Training, Germany

Su jok Practitioner, UK

Auricular acupuncturist, Greece

MSc, BSc Biochemical Engineering, UK

Μαρία

Satyam Καλαϊτζάκη

Η Μαρία Καλαϊτζάκη Satyam ξεκίνησε από τον κλάδο της διοργάνωσης Συνεδριακού Τουρισμού. Βιώνοντας την προσωπική της εμπειρία ως ασκούμενη στη γιόγκα και θέλοντας να μοιραστεί τη μεταμορφωτική της επίδραση, παρακολούθησε το 2009 το πρόγραμμα εισηγητών της Σατυανάντα Γιόγκα στο Άσραμ Παιανίας (365 ώρες), και έκτοτε εισηγήθηκε τμήματα γιόγκα σε διάφορες σχολές, ενώ το 2013 παρακολούθησε την εκπαίδευση Yoga for Cancer Survivors, της Laura Cooperman στην Αγγλία (150 ώρες) .

Εργάζεται από το 2009 στον κλάδο υγείας και διευθύνει από το 2010 μαζί με το σύντροφό της Μιχάλη – Mahatman, το κέντρο διαλογισμού και εκπαίδευσης Nada Yoga Place, στη Νέα Σμύρνη.

Έχοντας αναλάβει τον ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο της μητέρας δύο παιδιών και ζώντας συνειδητά το γιόγκικο τρόπο ζωής με ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία στην παιδική φύση, έχει εκπαιδευτεί και ασχολείται ενεργά από το 2014 εξειδικευμένα σε γιόγκα για παιδιά και εφήβους.

Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει με σπουδές στην ψυχολογία και διοργανώνει και εισηγείται εκπαιδευτικά προγράμματα για δασκάλους 100 ωρών Γιόγκα για παιδιά και εφήβους, διδάσκοντας εργαλεία για την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως, η ικανότητα για χαλάρωση, η αυτορρύθμιση, η ενσυναίσθηση, η διαχείριση του άγχους, των σκέψεων και των συναισθημάτων από την παιδική και εφηβική ηλικία. Έχει παρουσιάσει εργαστήρια με θέμα mindfulness για παιδιά και εφήβους σε διάφορα events ( Ted Ex, Yoga Spring Festival Pepper, Φεστιβαλ Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος).

studies

RYT 200 CYT

BSc Applied Psychology - in progress

Diploma of Positive Psychology - in progress

Instructor trained in Satyananda Yoga, Paiania - 365 hrs

Yoga for Cancer Survivors Certificate, London - 150 hrs

Εκπαίδευση στην Παιδική Γιόγκα, Αθήνα - 125 hrs

Mindful Educator by Mindful Schools USA

Ma in Event Management, UK

Μαρία

Matrika Πολυδώρου

Πνεύμα ανήσυχο με αναζητήσεις για το ανθρώπινο είδος που βρήκε και συνεχώς ανακαλύπτει απαντήσεις στην επιστήμη της γιόγκα! Ο τρόπος λειτουργίας του νου και του σώματος, η δράση, η αντίδραση, το συναίσθημα, η επικοινωνία, οι ικανότητες του ανθρώπινου είδους την απασχολούν ακατάπαυστα!

Με βαθιά πίστη στην αποτελεσματικότητα της αυτοπαρατήρησης και στην δυνατότητα αυτοΐασης μελετά και εξασκεί μεθόδους εφαρμογής αυτών στην καθημερινότητα. Στα μαθήματά της εστιάζει στην ανάπτυξη της επίγνωσης μέσω του σώματος, του νου, του συναισθήματος, της αποτελεσματικής επικοινωνίας χωρίς βία.

Αιώνια μαθήτρια με όραμα την ανάπτυξη της συμπόνοιας και αρωγό την επιστήμη της επιγενετικής, συνεχίζει να εξερευνά και να μοιράζεται τις τεχνικές και την εμπειρία της από την επιστημονικά αποδεδειγμένα θεραπευτική επιστήμη της γιόγκα.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την διδασκαλία, συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια και εισηγήτρια προγραμμάτων εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα (Nada Yoga Place).

studies

Bahiranga yoga, Greece – RYT 500

Hatha Yoga Teacher Training Course, Greece – E-RYT 200

Thai Yoga Massage facilitator, Greece - 80 hrs

Anatomy of the asana - Methodology of class planning - 60 hrs

Bahiranga Restorative Yoga - 120 hrs

Bahiranga Yoga Advanced Training - 300 hrs

Rainbow kids yoga training, Greece - 25 hrs

Pregnancy and post-natal yoga companion, Greece - 90 hrs

CIMI (Certified infant massage instructor)

Certified Bach Remedies practitioner (level 1)

Birthlight fertility yoga

Conversations with the womb (Giuditta Tornetta)

Θεανώ

Ασπρίδου

Η Θεανώ Ασπρίδου είναι από την Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Αθήνα. Πειραματίστηκε με διάφορες σπουδές ολοκληρώνοντας το IEK τοπογραφίας και έπειτα το τμήμα της ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας (ΕΚΠΑ).

Μετά από χρόνια επαφής με την yoga, το 2015 αποφάσισε να εμβαθύνει σε αυτό το αντικείμενο ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Ηatha Υoga 200 hrs με τον Μιχάλη Ευαγγελίδη (Mahatman).

Στην συνέχεια τo 2016 τελείωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Yoga Kids & Teens Training 100 hrs με την Μαρία Καλαϊτζάκη (Satyam) και παράλληλα ολοκλήρωσε τα προγράμματα Restorative Yoga 120 hrs και The Healing Aspects of Yoga 120 hrs με τον Μιχάλη Ευαγγελίδη (Mahatman).

Μετά την παρακολούθηση του τρίτου προγράμματος Clinical Yoga 60 hrs ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ανώτερης εκπαίδευσης δασκάλων yoga επιπέδου RYT 500 με εστίαση στην θεραπευτική προσέγγιση της yoga.

Ακολουθώντας το ρητό́ “keep educating yourself” και έχοντας την αντίληψη ότι η εκπαίδευση είναι μια μακροχρόνια διαδικασία που συνεχίζει σε όλη την διάρκεια της ζωής του ανθρώπου, το 2018 συμμετείχε στο σεμινάριο εκπαίδευσης εισηγητών της γιόγκα στο σύστημα Σατυανάντα γιόγκα που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση έμπειρων εισηγητών του Σατυανάντασραμ Ελλάδος.

Καθώς η γνώση αποκτά αξία όταν μοιράζεται, από το 2016 καθοδηγεί μαθήματα στο κέντρο Nada Yoga place, το 2017 – 2018 λειτούργησε το κέντρο Living Yoga και ταυτόχρονα καθοδηγούσε προγράμματα στο Orange Grove της Ολλανδικής πρεσβείας. Σήμερα συνεχίζει να δίνει μαθήματα ατομικά και ομαδικά παρέχοντας εργαλεία που μπορούν να ενσωματωθούν και να βελτιώσουν την καθημερινότητα του ανθρώπου.

studies

Yoga Teacher Training - 200 hrs

Mantra and Nada Yoga - 20 hrs

The Art of Planing Yoga Courses

Restorative Yoga Training - 120 hrs

The Healing Aspects of Yoga - 120 hrs

Advanced Holistic Healing Yoga Training - 300 hrs (Therapeutically oriented)

Clinical Yoga - 60 hrs

Εκπαίδευση Εισηγητών Σατυανάντα Γιόγκα (SYIC)

Sound MUTE

Πόσο καιρό ασκείστε στη γιόγκα; (έτη)

Τακτικότητα άσκησης (φορές/μήνα)

Είδος γιόγκα με το οποίο έχετε εμπειρία.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας με τη συμμετοχή σας σε αυτά τα μαθήματα;

Έχετε κάποιες ιδιαίτερες ανησυχίες για τη συμμετοχή σας σε αυτά τα μαθήματα;

Έχετε Προηγούμενη εμπειρία στη Γιόγκα;

Περιγράψτε την νόσο, πάθηση ή τον τραυματισμό σας.

Ημερομηνία Διάγνωσης

Εάν νιώθετε πόνο ορίστε την ένταση του

Περιγράψτε τυχόν παρενέργειες, συμπτώματα, ή περιορισμούς που αντιμετωπίζετε.

Έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας;

Ημερομηνία τελευταίας χημειοθεραπείας

Πόσες χημειοθεραπείες απομένουν;

Ημερομηνία τελευταίας ακτινοθεραπίας

Πόσες ακτινοθεραπείες απομένουν;

Περιγράψτε τυχόν παρενέργειες, συμπτώματα, ή περιορισμούς που αντιμετωπίζετε.

Έχετε ή είχατε νεοπλασία κάποιας μορφής;

Ονοματεπώνυμο

Email

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Ημερομηνία Γέννησης

Παρακαλούμε ελέγξτε τα παραπάνω πεδία.

Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας

Επιθυμητή ημερομηνία επικοινωνίας

ΟΡΟΙ: Ειμαι υπεύθυνος/η για τη φροντίδα της υγείας μου σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, και το Nada Yoga Place ή ο εισηγητής δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε σχέση με αυτήν. Επίσης, είμαι υπεύθυνος/η για τις πρακτικές μου καθώς και την προσαρμογή ή διακοπή οποιασδήποτε πρακτικής που δεν μου αρμόζει και την ενημέρωση του εισηγητή σε συνεχή βάση για θέματα που αφορούν την υγεία μου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Εξασφαλίζουμε για εσάς Πλήρη Διαφάνεια Προσωπικών Δεδομένων ενημερώνοντας σας ότι στην Βάση Δεδομένων μας διαχειριζόμαστε κυρίως Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις Email - Στοιχεία Επικοινωνίας, Στοιχεία Υγείας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για δική σας ενημέρωση και δεν έγκειται ενδεχόμενο Προώθησης σε Τρίτους Xωρίς την Έγκριση σας.

Συμφωνώ με τους όρους

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ερωτηματολόγιο
Υγείας
Nada Yoga

Συγχαρητήρια!

Λάβαμε τις απαντήσεις σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

NAMASTĒ Nada Yoga

Nada Yoga

Copyright © 2019 Nada Yoga

Design:the luminous pil | Development:Neundex