Nada Yoga place

Μας ένωσε η αγάπη μας για τη Θεραπεία και τη Γιόγκα σε μια πορεία ζωής αφιερωμένη στην προσωπική βελτίωση, αλλά και στην προσφορά.

Ο Μιχάλης διαθέτει την επιμονή και το μεράκι της σύνδεσης των επιστημονικών ευρημάτων με τις αρχαίες πρακτικές της γιόγκα, αποδεικνύοντας και με τη λογική διεργασία του δυτικού νου αυτά που οι αρχαίες φιλοσοφίες διδάσκουν. Η θεραπεία, οι κλινικές εφαρμογές της Ayurveda και θεραπευτικής γιόγκα, η διαλογιστική προσέγγιση της έκφρασης συναισθημάτων είναι αυτά που έχει να προσφέρει.

Η Μαρία Satyam διακρίνεται για την ευαισθησία, την αγάπη και την προσφορά της ως Ψυχολόγος, που διοχετεύεται έμπρακτα σε πρακτικές και εργαλεία της γιόγκα, που καλλιεργούν ποιότητες και ικανότητες ενσυναίσθησης στους ενήλικες, στα παιδιά και τους εφήβους.

SELF REGULATION

Nada Yoga Place

ο δικός σας χώρος...

Το Nada Yoga place προσφέρει έναν άνετο και ιδιαίτερα φροντισμένο ενεργειακά χώρο, όπου οι θεραπευόμενοι και εκπαιδευόμενοι μπορούν να απολαύσουν ηρεμία και επίγνωση.

Healing

Χωροθετημένος κατάλληλα με μελέτη Feng Shui, και ενεργοποιημένος με τις δονήσεις των θεραπευτικών μάντρα, αποτελεί ένα καταφύγιο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και ένα χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στη θεραπεία, στην πνευματική ανάπτυξη και στην εκπαίδευση.

Space
Αγίου Πολυκάρπου 1
Νέα Σμύρνη

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για τους θεραπευόμενους και εκπαιδευόμενους, ώστε να διασφαλίζεται η απαραίτητη αρμονία και η απρόσκοπτη αυτοσυγκέντρωση, και για το λόγο αυτό πληροφορίες δίνονται μόνο ηλεκτρονικά . Το Nada Yoga place βρίσκεται στην οδό Αγίου Πολυκάρπου, στην Νέα Σμύρνη, εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση τραμ “Αιγαίου”.

Τα κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα Bahiranga Yoga®, Nada Yoga place® , Bahiranga Yogic Psychology® ,Bahiranga Restorative Yoga® είναι πνευματική ιδιοκτησία του Μ.Ε. και χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας.

οι Εκπαιδευτές

Η οικογένεια μας και το Νada Yoga Place θεμελιώθηκαν πάνω στις διαφορετικές ποιότητες και τα ενδιαφέροντά μας, όσο και στο κοινό μας όραμα.

Μιχάλης

Ευαγγελίδης

Ο Μιχάλης Ευαγγελίδης  προερχόμενος από τον ακαδημαϊκό επιστημονικό χώρο με BSc Φυσιοθεραπείας και BSc, MSc ως Βιοχημικός Μηχανικός. Η επιστημονική του κατάρτιση περιλαμβάνει πτυχίο φυσιοθεραπείας BSc από το Coventry University (αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας) , μέλος του Charteret Society of Physiotherapy UK με εξειδίκευση στην Οστεοπρακτική, χειροπρακτική Ackerman, Spinal Manipulation και IASTM ERGON (κινητοποίηση μαλακών μορίων). Εκπαιδεύτηκε από τον Tom Mayers και τον Michael Watson στην λειτουργική αποκατάσταση των περιτονιακών δομών  “Anatomy Trains in Structure & Function”. Είναι Certified Acupuncturist ( Βελονιστής) με σπουδές στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική ( Diploma TCM) και Diploma in Ayurvedic Nutrition & Lifestyle απο το Ayurvedic Inst UK.

Ασκείται στη γιόγκα από το 2003 και την πρώτη εκπαίδευση πάνω στη γιόγκα την έλαβε στο σύστημα της Σατυανάντα Γιόγκα στο Άσραμ Παιανίας (360 ώρες). Συνέχισε τις σπουδές στην Αυστραλία στο Academy of Yoga Science (πρώην Ακαδημία Σατυανάντα Γιόγκα Αυστραλίας) αποκτώντας το Diploma of Satyananda Yoga Training Level 2, διάρκειας 1500 ωρών.  Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε σε Yoga Therapy με τον Acharya Harilaji στην Γερμανία – Yoga Vidya, διάρκειας 763 ωρών, Ayurveda Marma abhyanga Training με τον Anantharavi Thillainathan και Marma Chikitsa Training (Marma Therapy) με τον  Dr Vasant Lad. Είναι πιστοποιημένος “Certified Yoga Therapist” από τον Διεθνή Οργανισμό -International Association of Yoga Therapist (IAYT).

Ιδρυτής του Bahiranga Yoga® Therapy, μέθοδος διαχείρισης του χρόνιου μυοσκελετικού πόνου.

Εφαρμόζει πρακτικά τον Βελονισμό, την Χειροπρακτική, την Ayurveda και την Κλινική Θεραπευτική Γιόγκα για την διαχείριση παθήσεων και ασχολείται τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο με άτομα με μυοσκελετικό πόνο, χρόνιες και επίπονες παθήσεις όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, κυστική ίνωση, νεοπλασία, καρδιοαναπνευστικά, ρευματοειδή αρθρίτιδα κ.α. Ασχολείται σε ερευνητικό επίπεδο με τη θεραπευτική επίδραση των πρακτικών της γιόγκα στην ανθρώπινη φυσιολογία. Έχει πραγματοποιήσει κλινικές μελέτες, παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις σε πανεπιστήμια με θέμα τη διαχείριση του χρόνιου πόνου.

Είναι πιστοποιημένος Heart Math Mentor από το HeartMath Institute (HMI), σε επιστημονικά αποδεδειγμένες πρακτικές για την ανάπτυξη της διαισθητικής ευφυΐας Heartfullness & intuitive intelligence.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την διδασκαλία, οργανώνει και διευθύνει προγράμματα ανώτερης εκπαίδευσης δασκάλων θεραπευτικής γιόγκα, επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και βιωματικά εργαστήρια με θέμα Γιόγκα και Υγεία. Από το 2010 διευθύνει μαζί με τη σύντροφό του Μαρία – Satyam το Nada Yoga place, στην Νέα Σμύρνη και το Θεραπευτήριο Bahiranga OsteoAcuPhysio . Το Bahiranga OsteoAcuPhysio εξειδικεύετε στην διαχείριση μυοσκελετικών παθήσεων και χρόνιου πόνου.

Το 2010 μαζί με τον Στέλιο Καρπαθάκη – Anandajyoti σχημάτισαν τους Bhakti Age Kirtan, ένα γιογκικό συγκρότημα, με σκοπό να μεταδώσουν την αγάπη τους για το kirtan και την nada yoga αλλά και την θεραπευτική τους επίδραση εστιάζοντας στο συναίσθημα, την μελωδία και στις δονήσεις των μάντρας.

Without sadhana nothing is obtainable in spiritual life

Swami Niranjanananda Saraswati, Kalpa Taru, © used with permission

studies

BSc Physiotherapy (Αναγνωρισμένο απο Υπ. Παιδείας)

HCPC Registered (PH 120652)

Master in Chiropractic - Ackermann College

ERGON IASTM TECHNIQUE Certified Therapists / Advanced - Greece

Spinal Manipulation SMT 1,2 - Cervicothoracic Dysfunctios HVLA Thrust - American Academy of Manipulative Therapy -30hrs

Spinal Manipulation SMT 3,4 - Lumbar & Sacroiliac Dysfunctios HVAL Thrust - American Academy of Manipulative Therapy - 30 hrs

Cert . "Anatomy Trains in Structure & Function" - Tom Mayers - 30 hrs

Cert. Trager Psychophysical Integration - N.H.S

Cert. Medical & Functional Flossing - M.F.

Diploma Acupuncture for Health Professionals - 300 hrs

Diploma Traditional Chinese Medicine

Cert. Cupping & Moxibustion - 20 hrs

Auricular acupuncturist, - 24 hrs - Greece

Cert. Acupuncture Detoxification Specialist (ADS) - 25 hrs N.A.D.A. GR

Cert. Su jok Practitioner, - 100 hrs, UK

Diploma in Ayurvetic Nutrition & Lifestyle. UK - 600hrs

Ayurveda Marma abhyanga Training,- 80 hrs, Germany

E-RYT 500, C-IAYT

Certified Yoga Therapist by International Association of Yoga Therapists (IAYT)

Accredited Yoga Teacher A33859 - Australia

Yoga Therapy Training Cert., Germany - 763 hrs

Yogic Studies Diploma, UK - 600 hrs

Yin Yoga Teacher Training, Greece - 50 hrs

Diploma of Satyananda Yoga Training Level 2, Australia - 1500 hrs

Instructor training in Satyananda Yoga system Level 1, Greece -365 hrs

Member of Charteret Society of Physiotherapy UK

Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Ην. Βασ. (ΠΑΣΦΗΒ)

Μέλος Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος

MSc, BSc Biochemical Engineering, UK

Μαρία

Satyam Καλαϊτζάκη

Η Μαρία Καλαϊτζάκη, Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Θετική Ψυχολογία και στην Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Κλινική Υπνοθεραπεία ίδρυσε το 2009 μαζί με τον σύζυγο της Μιχάλη Ευαγγελίδη το Nada Yoga place – Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών & Ψυχολογίας, στην Νέα Σμύρνη.

Η Μαρία στο ξεκίνημα της εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον απαιτητικό κλάδο της διοργάνωσης Διεθνών Συνεδρίων. Ένα δύσκολο αλλά σημαντικό στάδιο ζωής που την οδήγησε σε μια διαδικασία «στροφής» προς τα μέσα.

Βιώνοντας την προσωπική της εμπειρία ως ασκούμενη στη γιόγκα και θέλοντας να μοιραστεί τη μεταμορφωτική της επίδραση, παρακολούθησε το πρόγραμμα εισηγητών της Σατυανάντα Γιόγκα στο Άσραμ Παιανίας, και έκτοτε εισηγήθηκε ομαδικά προγράμματα γιόγκα ενηλίκων σε διάφορες σχολές. Στο διάστημα αυτό αποκτάει τα δυο της παιδιά ενώ ειδικεύεται στην Yoga για Παιδιά και Εφήβους. Στο Nada Yoga place εισηγείται προγράμματα Mindfulness για τις μικρότερες πλέον ηλικίες, εστιάζοντας στο διαλογισμό, στην χαλάρωση και σε γνωσιακές – συμπεριφοριστικές τεχνικές, οι οποίες βοηθάνε τα παιδιά να διαχειριστούν τον εαυτό τους. Η επόμενη εκπαίδευση της στο πρόγραμμα Yoga for Cancer Survivors στην Αγγλία αλλά και οι αυξανόμενες ανάγκες και τα θεραπευτικά αιτήματα των ασκούμενων την οδηγούν σε σπουδές Ψυχολογίας.

Τα τελευταία χρόνια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως Ψυχολόγος  και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια εστιάζει στις επιδράσεις της βαθιάς χαλάρωσης και της ενσυνειδητότητας, καθοδηγώντας τόσο προσωπικές συνεδρίες όσο και ομαδικά εβδομαδιαία προγράμματα στο Nada Yoga place.

Διοργανώνει και εισηγείται εκπαιδευτικά προγράμματα για δασκάλους «Γιόγκα για παιδιά και εφήβους», «Mindfulness for Kids & Teens», «Mindfulness», «Bahiranga Yoga Nidra, Bahiranga «Yogic Psychology». Έχει παρουσιάσει εργαστήρια με θέμα Mindfulness για παιδιά και εφήβους σε διάφορα events ( Ted Ex, Yoga Spring Festival Pepper, Φεστιβαλ Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος).

Μαζί με τον Μιχάλη έχουν συνθέσει και καθοδηγούν τα ειδικά θεραπευτικά προγράμματα Bahiranga Lifestyle Therapy, που εμπεριέχουν και συνδέουν την πνευματικότητα με την επιστήμη, στην καθημερινή ζωή. Με τρόπο δομημένο, απλό και φυσικό εκπαιδεύουν τους ασκούμενους να υπάρχουν άνετα, ισορροπημένα, συνειδητά και σε επαφή με τον εαυτό τους.

Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας της στην Yoga Nidra με την επιστήμη της Θετικής Ψυχολογίας, της Κλινικής Υπνοθεραπείας αλλά και των Γνωσιακών – Συμπεριφοριστικών προσεγγίσεων δημιουργεί ένα δομημένο και πλαισιωμένο θεραπευτικό μοντέλο, που εφαρμόζεται σε ομαδικά προγράμματα αλλά και σε προσωπικές συνεδρίες με άμεσα αποτελέσματα στην καθημερινότητα των ασκούμενων.  Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα Bahiranga Yoga Nidra, το οποίο καθοδηγεί η Μαρία συνεχόμενα και περισσότερο από 10 χρόνια, έχει βοηθήσει πολλούς ασκούμενους με στρες, χρόνιο πόνο, κρίσεις πανικού, φοβίες, διαταραχές ύπνου και διάθεσης.

Μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της φέρνουν την Yoga σε κάθε καθημερινή στιγμή, σε κάθε εργασιακό περιβάλλον και συνθήκη, πέρα από τους ρόλους, τις ιδανικές καταστάσεις και τις προσδοκίες. Η Yoga δεν έχει συγκεκριμένες ώρες, ειδικό χώρο και όμορφα ρούχα, η Yoga είναι τρόπος ύπαρξης και εμπεριέχει τα πάντα.

studies

Ψυχολόγος (Αριθ. Άδειας 78)

Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

BSc Applied Psychology (Αναγνωρισμένο απο Υπ. Παιδείας)

Diploma of Positive Psychology

RYT- 200, CYT

Instructor trained in Satyananda Yoga, Paiania - 365 hrs

Yoga for Cancer Survivors Certificate, London - 150 hrs

Εκπαίδευση στην Παιδική Γιόγκα, Αθήνα - 125 hrs

Mindful Educator by Mindful Schools USA

Ma in Event Management, UK

Ίλντικο

Χάλμος

Η Ίλντικο γεννήθηκε στην Βουδαπέστη. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (ΑΠΘ)  Θεσσαλονίκης και δασκάλα Bahiranga Yoga . Είναι στον χώρο του αθλητισμού εδώ και 45 χρόνια και στο χώρο της ειδικής αγωγής εδώ και 30 χρόνια. Καθοδηγεί σεμινάρια και μαθήματα ειδικής άσκησης για ομάδες με ιδιαίτερες ανάγκες, καθώς επίσης και μαθήματα θεραπευτικής Yoga για καρκινοπαθείς

studies

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (ΑΠΘ)

RYT 200

Bahiranga Yoga®Teacher Training - 200hrs

Bahiranga Yoga®Nidra Teacher Training - 50 hrs

Bahiranga Restorative Yoga® Teacher Training - 120 hrs

Nada & Mantra Yoga Training - 30 hrs

  Πόσο καιρό ασκείστε στη γιόγκα; (έτη)

  Τακτικότητα άσκησης (φορές/μήνα)

  Είδος γιόγκα με το οποίο έχετε εμπειρία.

  Ποιοι είναι οι στόχοι σας με τη συμμετοχή σας σε αυτά τα μαθήματα;

  Έχετε κάποιες ιδιαίτερες ανησυχίες για τη συμμετοχή σας σε αυτά τα μαθήματα;

  Έχετε Προηγούμενη εμπειρία στη Γιόγκα;

  Περιγράψτε την νόσο, πάθηση ή τον τραυματισμό σας.

  Ημερομηνία Διάγνωσης

  Εάν νιώθετε πόνο ορίστε την ένταση του

  Περιγράψτε τυχόν παρενέργειες, συμπτώματα, ή περιορισμούς που αντιμετωπίζετε.

  Έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας;

  Ημερομηνία τελευταίας χημειοθεραπείας

  Πόσες χημειοθεραπείες απομένουν;

  Ημερομηνία τελευταίας ακτινοθεραπίας

  Πόσες ακτινοθεραπείες απομένουν;

  Περιγράψτε τυχόν παρενέργειες, συμπτώματα, ή περιορισμούς που αντιμετωπίζετε.

  Ονοματεπώνυμο

  Email

  Τηλέφωνο

  Διεύθυνση

  Ημερομηνία Γέννησης

  Παρακαλούμε ελέγξτε τα παραπάνω πεδία.

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας

  Επιθυμητή ημερομηνία επικοινωνίας

  ΟΡΟΙ: Ειμαι υπεύθυνος/η για τη φροντίδα της υγείας μου σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, και το Nada Yoga Place ή ο εισηγητής δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε σχέση με αυτήν. Επίσης, είμαι υπεύθυνος/η για τις πρακτικές μου καθώς και την προσαρμογή ή διακοπή οποιασδήποτε πρακτικής που δεν μου αρμόζει και την ενημέρωση του εισηγητή σε συνεχή βάση για θέματα που αφορούν την υγεία μου.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Εξασφαλίζουμε για εσάς Πλήρη Διαφάνεια Προσωπικών Δεδομένων ενημερώνοντας σας ότι στην Βάση Δεδομένων μας διαχειριζόμαστε κυρίως Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις Email - Στοιχεία Επικοινωνίας, Στοιχεία Υγείας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για δική σας ενημέρωση και δεν έγκειται ενδεχόμενο Προώθησης σε Τρίτους Xωρίς την Έγκριση σας.

  Συμφωνώ με τους όρους

  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  [recaptcha]

  Ερωτηματολόγιο
  Υγείας
  Nada Yoga

  Συγχαρητήρια!

  Λάβαμε τις απαντήσεις σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  NAMASTĒ Nada Yoga

  Nada Yoga

  Copyright © 2024 Nada Yoga

  Design:the luminous pil | Development:Neundex